گزارش روزنامه آمریکایی از تکنیک های جاسوس سازی FBI

عصر ایران – روزنامه " میامی نیو تایم " آمریکا با چاپ گزارشی ، سازمان اف بی آی آمریکا را متهم کرد که با به کار بردن روش های خاص غیر قانونی ، مسلمانان این کشور را وادار می کنند که برای این سازمان جاسوسی کنند .

به گزارش عصر ایران در این مطلب ادعا شده است که اف بی آی ( دفتر فدرال تحقیقات آمریکا ) با به کار گیری  روشهایی چون  تهدید به اخراج از آمریکا یا زدن انگ اتهامات تروریستی، به مسلمانان این کشور فشار وارد می‌کند تا برای این سازمان، جاسوسی و خبرچینی کنند.

میامی نیو تایم می نویسد: اقدامات  فراقانونی اف.بی.آی در این زمینه تا حدی متداول شده است که یک گروه مدافع حقوق مدنی موسوم به " هواداران مسلمانان "‬ که مقر آن در شهر سانفرانسیسکو در ایالت کالیفرنیای آمریکا است ، فیلمی درباره  نحوه  رو به رو شدن با ماموران اف.بی.آی در چنین مواقعی منتشر کرده است.

در این مطلب آمده است :  روابط بین اف.بی.آی و جامعه  مسلمانان آمریکا به حدی تیره شده است که ائتلافی از گروههای اسلامی - آمریکایی در ماه مارس دولت آمریکا را به کاربرد تاکتیک‌های دوران مک کارتی ( دهه 1950 در آمریکا که در آن به پیشنهاد سناتور مک کارتی کمیته ای مسئول پاکسازی نهادها و ادارات دولتی آمریکا از کارکنان با گرایش چپ و کمونیستی شده بود ) متهم و تهدید کردند چنانچه اف.بی.آی دراقدامات تحریک آمیز خود در جوامع مسلمانان تجدید نظر نکند ، ارتباط خود را با این سازمان قطع خواهند کرد . 

میامی نیو تایم می افزاید: تا کنون برخی از موارد تلاش اف. بی. ای برای استخدام جاسوس و خبر چین از میان جامعه مسلمانان رسانه ای شده است که نمونه اخیر آن فشار اف.بی.آی به امام جماعت یکی از مساجد آمریکا برای جاسوسی از جامعه مسلمانان است .
فواد فرحی امام جماعت  مرکز اسلامی شمس‌الدین در" نورث میامی بیچ "  به مدت پنج سال است که  در نزاعی مداوم با دولت فدرال آمریکا بوده است.

این امام جماعت مسجد  می‌گوید که ماموران اف.بی.آی در روز اول نوامبر ‪ ۲۰۰۴‬نزد او آمده و خواستند که با آنان همکاری اطلاعاتی داشته باشد. این مسلمان ‪ ۳۴‬ساله که با روادید تحصیلی به مدت بیش از ‪ ۱۰‬سال در آمریکا اقامت داشته است، موافقت خود را با همکاری اعلام می‌کند و به ماموران اف.بی.آی می‌گوید که قادر است اخبار تحولات جامعه مسلمانان منطقه را در اختیار آنان قرار داده و همچنین در زمینه ترجمه متون عربی با آنان همکاری کند. اما او در می یابد که اف.بی.آی منظور دیگری دارد و خواستار آن است که او با توجه به موقعیتی که دارد به جاسوسی از افراد مشخصی در جامعه مسلمانان بپردازد که این خواسته با مخالفت فرحی رو به رو می‌شود.

این در حالی است که ویزای تحصیلی فرحی به پایان رسیده و او درخواست تجدید آن را مطرح کرده و همچنین درخواست دیگری برای دریافت پناهندگی سیاسی داده است.
ماموران اف.بی.آی پیشنهاد اعطای اقامت در ازای جاسوسی را به فرحی می‌دهند اما او با تاکید بر اینکه نمی‌تواند از اعتماد مسلمانان سوء استفاده کند، این خواسته را رد می‌کند.

فرحی از این زمان به بعد وارد نزاعی حقوقی - اطلاعاتی با اف.بی.آی می‌شود که هنوز هم ادامه دارد. در پی مخالفت فرحی با جاسوسی برای اف.بی.آی، این سازمان آمریکایی تلاشهایی را برای اخراج او از آمریکا آغاز کرد و همچنین مدعی شد که اطلاعاتی درمورد ارتباط او با تروریسم در اختیار دارد.

وکیل فرحی در این باره  می‌گوید: تا زمانی که شما شهروند آمریکا نباشید ، دولت می‌تواند اقدامات زیادی علیه شما انجام دهد؟ می‌تواند شما را به انجام فعالیت‌های تروریستی متهم کند و در این زمینه حتی اقداماتی مانند واریز پول به حساب بیمارستانی در کرانه باختری (فلسطین) را نیز به عنوان اقدامی تروریستی تعریف می‌کند.

فرحی می‌گوید در نوامبر ‪ ۲۰۰۷‬که برای شرکت در جلسه استماع پرونده درخواست پناهندگی سیاسی وارد دادگاه مهاجرت میامی شد ، ماموران اداره مهاجرت آمریکا  برای او ضرب الاجلی تعیین کردند که یا باید درخواست پناهندگی را پس بگیرد و داوطلبانه آمریکا را ترک کند یا اتهامات تروریستی علیه او اقامه خواهد شد.

این وکیل می افزاید :  مسلمانان آمریکا در چنین مواقعی دو راه بیشتر پیش رو ندارند؟ یا باید با اف.بی.آی کار کنند یا آمریکا را ترک کنند.

میامی نیو تایم پرونده دیگری را نیز در این زمینه مورد اشاره قرار می دهد که آن هم متعلق به مسلمانی 26 ساله آمریکایی به نام " طارق محنه " است .
سازمان اف بی آی آمریکا  اقدامات مشابهی را نیز  در مورد این شهروند ‪ آمریکایی شهر سادبوری ایالت ماساچوست انجام داده است. پس از آنکه ماموران اف.بی.آی نتوانستند این جوان مسلمان را به جاسوسی راضی کنند، با زیر و رو کردن اوراق بازجویی او یکی از جملات او را به عنوان سند اظهارات خلاف واقع بیرون کشیدند و این جوان اینک در انتظار محاکمه است .

میامی نیو تایم در ادامه به نقل از  شورای روابط آمریکایی – اسلامی می نویسد  که صدها مورد از این دست پرونده ها  در آمریکا وجود دارد که دولت از تهدید اخراج یا طرح اتهامات جنایی و تروریستی برای وادار ساختن مسلمانان به جاسوسی استفاده کرده است که تنها موارد معدودی از آنها به سطح رسانه ای کشیده شده است و بسیاری از این موارد اقدامات غیر قانونی سازمان اف بی آی علنی نمی شود .

به گزارش روزنامه میامی نیو تایم ، تلاش‌های شدید اف.بی.آی برای وادار ساختن مسلمانان به جاسوسی، از درماندگی و استیصال این سازمان در زمینه نفوذ در جوامع مسلمانان آمریکا حکایت دارد.
این روزنامه آمریکایی در پایان می نویسد شدت این قبیل اقدامات اف بی آی به گونه ای است که در حال حاضر بسیاری از مسلمانان آمریکا تصور می‌کنند که خبرچین‌ها و جاسوسهایی در مساجد آنان وجود دارند که با این سازمان همکاری می کنند.

اخیرا  خبرنگار خبرگزاری آسوشیتد پرس در منطقه خلیج فارس نیز با  چاپ کتابی درباره فعالیت های جاسوسی دیپلمات های آمریکایی در دوبی مدعی شده بود که کنسولگری آمریکا در دوبی به بهانه اعطای ویزا به ایرانیان متقاضی دریافت ویزا ی آمریکا به آنها پیشنهاد جاسوسی از ایران را می دهند .

بسیاری از این قبیل اقدامات غیر قانونی نهادهای امنیتی و اطلاعاتی آمریکا  پس از حملات تروریستی  11 سپتامبر 2001 شدت یافت به گونه ای که وضع زندگی مسلمانان آمریکا پس از این واقعه تغییرات گسترده ای یافت .

http://www.asriran.com/fa/pages/?cid=87169

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد